OyunSohbeti.com - full,rip,indir,download,oyun indir,game download,yukle,oyun,game,ripli oyunlar,bedava,yükle,tam indir,tek link,rapidshare
Go Back   Ana Sayfa > Genel > İnceleme
İnceleme İlk Bakış ve Oyun İncelemeleri

ÜYELER REKLAMLARI GÖRMEZLER! ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN!

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01.10.09, 23:06   #1
Admin
 
ZeeYAT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 1.236
Tecrübe Puanı: 10000
ZeeYAT has a reputation beyond reputeZeeYAT has a reputation beyond reputeZeeYAT has a reputation beyond reputeZeeYAT has a reputation beyond reputeZeeYAT has a reputation beyond reputeZeeYAT has a reputation beyond reputeZeeYAT has a reputation beyond reputeZeeYAT has a reputation beyond reputeZeeYAT has a reputation beyond reputeZeeYAT has a reputation beyond reputeZeeYAT has a reputation beyond repute
Standart Beijing 2008



Beijing 2008


OYUN TÜRÜ: Spor
YAPIMCI: Eurocom
DAĞITICI: SEGA
OYUNCU SAYISI: Min: 1 Max: 8
ONLİNE DESTEĞİ: VAR
RESMİ SİTESİ: Tıklayın
ÇIKIŞ TARİHİ: 01 Temmuz 2008


Sizi bilmem ama olimpiyat oyunları bana eskiden daha heyecanlı daha albenili ve büyülü görünürdü. Her ne kadar bu seneki olimpiyat oyunlarında Çin’in gerçekleştirdiği muhteşem açılış törenini ağzımız açık izledi isek de yinede bana bir şeyler eksik gelmekte. Hele ki ülkemiz olimpiyatlarda fiyasko olarak adlandırılacak dereceler yapması hevesimin kırılmasında önemli bir etmen oldu. Amerikalı yüzücü Michael Phelps gibi bir adamın yaptıklarını görünce insanlığımdan soğudum =)

Tv başında gazımı almayan olimpiyat oyunları (Atletizmde 100m erkekler finali hariç) belki Pc’de beni tatmin eder umuduyla oyunu bilgisayarıma hızlı bir biçimde kurup spor kıyafetlerimi giymem(!) bir oldu.

Beijing 2008 açılış ekranında temel olarak belli kategoriler bölünmüş dururumda. Bunlar
Traning, Competition,Olimpic Games ,Customise Team, Leaderboards, Options, olarak sıralanmakta arka fonda siz ne gaza getiren nede oyundan soğutan techno benzeri bir müzik ritimleri yankılanmakta

<center></center>

Bu başlıklarada değinmek gerekirse Traning de bildiğiniz üzere kendi kendinize istediğiniz bölümde çalışabileceğiniz ve kişisel derecelerinizi geliştirebileceğiniz kısım mevcut.
Bir sonraki aşamada bir ülke uyruğu altında olmanız gerekiyor ki içlerinde Türkiye yok gerçekten can sıkıcı bir durum. Temelde zor olan oyunumuz motivasyon açısından başta biz kaybetmekte.
Competiton kısmında ise landan ve internetten gerçek sporcularla kapışabileceğiniz bir bölüm bulunuyor.
Olimpic Gamesde kendimizi bir anda görkemli bir açılış törenin videosunun ortasında buluyoruz ki bence burayı fena halde sallamışlar iki hava fişekle göz boyamak gibi bir yola gitmişler Olimpiyat oyunlarının açılışına dair birkaç gerçekçi ara video hoş olur. Evet bu kısımda olimpiyat oyunlarına giriş yapıp takımımızla günler boyu yarışacağımız, madalya uğruna kollarımızı uyuşturana kadar kendimizi heba edeceğimiz kısım. Ayrıca oyundan sıkılmazsanız sizi en çok başında tutacak kısımda yine burası.
Customise Team seçeneğinde kendi takımımız yaratma ve elimizdeki bir takım yetenek puanlarını dağıtabildiğimiz bir nevi edit menüsüne sahip bölüm olarak düşünebiliriz.Oyundan sıkılmaya başladığınızda burayı ziyaret etmek siz bir nebze olsun oyalayacaktır.
Leaderboards da ise geliştirdiğimiz skorları puanları yada dereceleri internet üzerinden diğer oyuncular ile paylaşabilme olanağına sahibiz. Kimin ellerinin daha çabuk nasır tuttuğunu yada kimin kollarının pelt olduğunu buradan anlayabilirsiniz=)
Options kısmı ise oyunun grafik ayarlarını ve oyunla ilgi pek çok hayati olaya müdahale edebileceğiniz kısmı oluşturuyor.
Oyunda gerçekten pek çok branş yer almakta ve hepsini bir kere bile denemeniz uzun zamanınız alacaktır. Birazda inat edip başarılı olamaya çalışırsanız kendinizi monitörü camdan atarken bulabilirsiniz. Çünkü Beijing 2008 de yer alan bir çok branş gerçekten çok zorlayıcı ve fiziksel efor sarf etmenizi sağlayan kısımlardan oluşmuş. Bide bunların yanına yüksek hassasiyetli bir denge ve zamanlama kavramı gelince cinnet geçirmemek elde değil gerçi oyunu bir iki saat kadar oynadıktan sonra insanda cinnet geçirecek mecal kalmıyor ama yinede gerçekten çok zorlayıcı ve kasıcı bir oyun olmuş. Oyunda ki bölümlere bakacak olursak;

.Track Field, Aquatics, Gymnastics, Shooting, ve Other . Bu başlıklarda kendi içersinde ayrılmakta.
Track başlığı altında her türlü atletizm mücadelesini bulabilirsiniz. 100 yarışından tutunda 110 metre engelli 200m 800m 1500m bir tek maraton yok bu bölümde aynı şekilde Aquatics kısmında ise yüzmeye dair bütün alt branşları bulabileceğiniz kısım yer alıyor.
Diğer alt başlılarda burada sayamadığım masa tenisi kano atıcılık okçuluk gibi pek çok keyifli dallarda var. Atıcılıkta dünya rekoru kırmam bu kısma ilgimi arttırmış durumda =)
Ayrıca bazı dallarda yalnızca erkekler yada yalnızca bayanlar mücadelesi var. Örneğin Floor Exercise sadece bayanlar has dallardan sadece birisi.

Bunlardan kendinize en yakın olduğunuzu hissettiğiniz dala tıklayarak boyunuzun ölçüsünü alabilirsiniz. Baştan söylemekte fayda var fiziksel eforu en fazla olan dallar parmaklarınızı en fazla yoracağınız bölümleri oluşturuyor. 100m erkekler yarışında hırs yapıp en fazla ikinci olabildim. Ondada gamepadimin bazı tuşlarını bozduğumu sonradan fark ettim.
Oyun olimpiyat oyunları olunca belli bir çaba göstermek kaçınılmaz oluyor. Özellikle yarış tarzı yani puan alarak değil de rakibini geçmeye çalıştığınız branşlarda gerçekten terliyorsunuz. Yüzme atletizm gibi dallarda bunu daha fazla yaşayacağınız aşikâr bir gerçek. Ayrıca bahsettiğim bu tarz branşlarda iyi bir zamanlama ile çıkış yapmanız yarışı kazanmanın yarısını oluşturuyor diyebilirim. Bu yarışlarda son metrelerde ataklar yapıp rakiplerinizi geçebilmek gibi güzel hareket ve animasyonlarda mevcut. Yalnız unutmayın aynı atakları rakibinizde yapabiliyor.
Oyuna belli bir alışma süreciniz var . Yani kontroller öyle yağ gibi kolay yenilir yutulur cinsten değil.
Biraz tecrübe sahibi olmanız şart. Ondan sonra derece için mücadele edebilir rekorları kırabilirsiniz.
Herkesin aksine nedense ben masa tenisinde ve okçulukta bir hayli başarılı oldum kimbilir beklide yıllarca oynamanın etkisi beni bu branşta başarılı kılmıştır Ama sadece oyunda =)

<center></center>

Oyunun güzel taraflarından bir tanesi de grafikleri. Renkli canlı; her renkten sporcunun seyircilerin hakemlerin dolu olduğu bir dünya. Açıkçası sağı solu izlemek bana çok keyifli geldi. Sporcu modellemeleri organik olmayan kaplamlar her şey gerçekten göze hoş görünen detaylar. Etkileşimli olmadığına emin olduğumuz arka planlar gayet hoş ve güzel durmakta.
Oyunu uzun süre oynamanıza engel olabilecek faktörlerden birisi sesler. Bu konuda grafiklerin arkasında kalan sesler oyuna olmamış. Dünya rekoru kıran bir sporcunun orada deli gibi bağırmasını yada bir şeyler söylemesini beklerdim. Yada kötü derece yapan bir sporcunun serzenişini duymak hoş olurdu.
Ancak iyi bir atış yapan yada iyi bir derece elde eden sporcularımızın yüzü kulaklarına varıyor yada berbat bir performans sergileyenler ise sağa sola tekmelere atıyor ama sessiz vaziyetten onların yerine seyirciler “oww “efektleri veriyor başarılı durumlarda.

Bu ses olayı bana oyundaki coşkuyu ve heyecanı köreltmiş gibi bir izlenim verdi. Tamam sadece sesle olacak bir hadise değil atmosfer belki ama zaten bende eksik olan olimpiyat ruhu iyice söndü. Bir süre sonra antrenman yaptığınız düşüncesi sizi de kaplarsa hiç şaşırmayın. Seyirciler bi yere kadar olayı kotarıyor.

Genel olarak bakıldığında Beijing 2008 fazlasıyla ciddi ve simülasyon tadı veren bir oyun olmuş. Rahat bir oynayış imkanı sunmayan oyun bizi ancak birkaç branşta rahat ve tatminkar bir duyguyla baş başa bırakıyor geri kalan zamanlarda ise göz yaşı ter ve kol ağrıları ile oyundan süratle çıkmaya çalışıyorsunuz.

__________________
Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları:


1. Soru: En Yeni ve En Beğenilen MMO Oyunları Nerede?

1. Cevap: En Yeni ve En Beğenilen MMO Oyunlarının Tam Listesini Sadece MmoGamesTurkiye.com Adresinde Bulabilirsiniz!

2. Soru: En Çok Sevilen ve En Eğlenceli Flash Oyunlar Nerede?

2. Cevap: En Çok Sevilen ve En Eğlenceli Flash Oyunları FlashOyunlarOyna.com Adresinde Tamamen Ücretsiz Oynayabilirsiniz!
ZeeYAT isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum Şartları


Saat: 04:24.


Tüm Hakları Saklıdır © 2012 OyunSohbeti.com | Flash Oyun | MMORPG | Web Tasarım | Web Yazılım


Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192