![]() |
|
|||||||
| Hamachi Hamachi ile ilgili tüm bilgiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Admin
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 10000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle bir paket ve crack kurmanız gerekecek
Paket: http://www.oyunsohbeti.com/download/...patch_1.01.rar Crack: http://www.oyunsohbeti.com/download/...Titan_1.01.rar Rar şifreleri: www.oyunsohbeti.com Dosyaları rardan çıkarın, paketi kurun ve crack yapın. Daha sonra hamachiyi açın, ağa bağlanın. Ağa bağlandıktan sonra Başlat > Ağ Bağlantılarım > Ağ Bağlantılarını Görüntüle > ve internet bağlantınızı devredışı bırakın. Oyuna girin Multiplayer > LAN/Direct IP > Nickname yazın ve oka basın, sonra oyunu aşağıya alın ve internet bağlantınızı etkinleştirin. Hamachi'nin yeniden bağlanmasını bekleyin, bağlandıktan sonra oyuna dönüp Host tuşuna basarak odayı kurabilirsiniz. Odaya girecek diğer arkadaşlarımızda aynı işlemi yaptıkları taktirde LAN Games bölümünde odayı kuran arkadaşımızın odasını göreceklerdir. İyi oyunlar arkadaşlar Makeleyi paylaşan arkadaşlar alıntı olarak www.oyunsohbeti.com 'u gösterirlerse çok sevinirim. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
[V.I.P] Şizofren Co-Admin
Tecrübe Puanı: 2649 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşkürler canemmm
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Oyuncu
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tecrübe Puanı: 831 ![]() |
arkadaşım şifreyi bulamadım bi türlü rar şifresini yardıcı olurmusun?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Admin
Tecrübe Puanı: 10000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Oyuncu
![]() Üyelik tarihi: Dec 2010
Tecrübe Puanı: 535 ![]() |
Yazılanların aynısını yaptım fakat "Hamachi'nin yeniden bağlanmasını bekleyin, bağlandıktan sonra oyuna dönüp Host tuşuna basarak odayı kurabilirsiniz." bölümünde hata veriyor :S Oynunu açıp kapatmak zorunda kalıyorum. Oyunu açıp kapatınca malum Ip0 yu hamachi dışında alıyor. Bİr bilgin var mı (Bunlar patch yüklemeden önce oldu. Patch yüklemeyi denemedim doğrusu ama alakası olduğunu sanmıyorum.)
|
|
|
|