![]() |
|
|||||||
| Diğer Haberler Oyun dışında tüm haberler. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Admin
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 10000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<center> ![]() </center> Evet arkadaşlar yanlış duymadınız. Şimdi sizlere rapid'den ve buna benzer bir kaç siteden premium hızında ve kalitesinde dosya indirmeyi anlatacağım.. Bunu bir site yardımıyla yapacağız. Ben bu yöntemi denedim ve %100 çalıştığını gördüğüm için hemen sizinle paylaşmak istedim. Zaten anlatımdaki resimlerde tamamen bana aittir ve doğal olarak bir kanıt niteliği taşır. Adımları harfiyen uygularsanız premium keyfine siz de varacaksınız. Evet başlayalım.. Aynı zamanda bir çok dosyayı aynı anda download edebiliyoruz!!!! Öncelikle daha iyi download yapabilmeniz için size internet download manager (IDM) adlı programı tavsiye ediyorum.. Burdan indirebilirsiniz. http://rapidshare.de/files/46373285/...R-BRD.rar.html Artık sitemize gidebiliriz. Site Adresi :
<code style="white-space: nowrap;"><code>www.rapid8.com</code></code> Siteye giriyoruz.. Download Yapabileceğiniz Siteler : Rapidshare Megaupload Megashares Ezyshare MegaVideo NetLoad HotFile ADIM 3 Linkimizi sayfanın en altındaki url kısmına girioruz ve download butonuna basıyoruz. Açılan yeni sayfada yine altta begin your download yazısının çıkmasını bekliyoruz.
|
|
|